Kesan Pengambilan ZINCOFER ?

Usia kandungan sy 21minggu . Baru ni doktor bagi Zincofer utk sy amalkan. Hari pertama sy makan selepas sarapan pagi , tengah hari tu terus rasa berat kepala. Pening & rasa tegang bahagian leher. Terasa penat sangat. Hari kedua sy tukar makan selepas makan malam ... Rasa sakit kepala tu tiada . Tapi selepas subuh sy rasa lemau je . Tidur aje keja nya . Adakah ini kesan pengambilan zincofer ?

4 Balas

sye pn x sesuai zincofer sis.... mkn malam sebelum tido... pastu sakit kepala n muntah... sye bgtau nurse sye x serasi zincofer, skrg tukar iberet mkn pagi... alhamdulillah serasi...

5mo ago

itu la... bile x mkn okey je... bile mkn jd pening2 muntah...