zincofer @ obimin

Sy pregnent Week 8..first time g pergi kk tuk buka buku pink.masa balik tu doc ada beri sy zincofer tp lepas sy makan zincofer sy rasa x sedap badan..kepala kerap pening..pas tu sy refer balik doc yg sama dan doc tu beri ubat obimin..lepas makan obimin baru kurang pening kepala..sy nk tanye pendapat perlu ke di awal kehamilan makan obimin @ zincofer..sbb sy ada buat pembacaan untuk di awal kehamilan just makan asid folic sudah cukup..

1 Balas

Kalau kk dah bekalkan sis blh je amalkan...utk bantu hb xdrop tu..