Makan zincofer pening

Ada ke cara lain untuk tambah darah selain makan zincofer? #pleasehelp Lepas saya makan zincofer rasa sakit sangat kepala dan pernah pengsan.

2 Balas

Pengalaman saya, saya beritahu nurse simptom selepas makan zincofer. Kemudian nurse tukar ubat. Saya pun tak serasi dengan zincofer. Sama macam apa yang awak lalui.

inform misi kk, ubat tu buat awak pening dn rasa nk pengsan. tak semua mommy boleh telan zincofer. minta misi advise utk tukar ubat awak☺️

2y ago

Setuju