UPT TERBAIK

UPT apa yg boleh mommies recommend?

18 Balas

beli yang sensitivity dia paling sikit Kalau sis perhati betul-betul di farmasi, ada pelbagai UPT yang dijual. Ada yang 18mIU/ml, ada 25mIU/m, ada yang 50mIU/ml dan ada yang tak sebut langsung. Kalau banding 25mIU/ml dan 50mIU/ml, mana nilai yang lagi kecil? Mestilah 25mIU/ml kan. This means UPT 25mIU/ml lagi sensitive untuk cek samada hamil atau tidak. macam saya, saya beli yang 10mIU/mL. lebih sensitive. tak kisah strip ke , cassette ke atau pun jenis lain

Kalau saya beli banyak banyak dekat shopee yg murah murah je. Tapi macam macam jenis & macam macam brand. Lepastu saya beli satu yang mahal sikit brand clearblue. Bila yang murah murah semua positive baru guna clearblue nak bagi betul betul yakin 😆

2y ago

sama HAHAHA saya beli yg rm1 punya tu 9pcs🤣 allhamdulilah mmg betul

beli dekat shopee nama amirah hairi saya pakai strip opk/upt drpd dia.. mmg tepat lgpun strip tak berapa Mahal dibandingkan dengan jenis digital dan jenis pen tu

sy beli kt shopee yg brapa sen tu,lpas tu beli la yg jenama elok skit kt watson utk confirm btul2 .slalu kt watson sy suka jenama dip n tell,disclosure..

beli bnyk2 kt shopee. 4 5 kali check negative. bila dah skali double line terus pegi klinik ntuk konfirmkan. xperlu yg mahal2 pon.

Saya beli upt yang biasa je rm10 kebawah. Bila positive saya terus buat pengesahan dekat klinik swasta

Sy guna Watson je. Once +ve , terus sy buat pengesahan di klinik. jimat duit drpd beli upt mahal 😁

2y ago

terima kasih ya

sy beli upt kt kedai eco 3pcs rm2....bli bnyk2 pastu dah 2line bli kt watson pulak yg baik skit...

beli biasa je dik, dlm rm10-12 mcm tu beli je 2 utk double confirm.. beli kat farmasi je..

Clearblue, tapi sebenarnya kaau pregnant tak kisah pakai apa pun dia akan naik 2 line