Upt detect lambat

Ada tak mommies detect upt lambat? Utk yg irregular period , bila upt start double line? #bantusharing

9 Balas

sya 20/5 period, cek upt 27/5 sbb perut rasa kembung sgt2, kerap buang air dan teringin makan ssuatu...naik line smpai bulan 8 skrg ni...tp period sya tetap ada and dah scan dh ada dlm 5w or 6w...

1y ago

pregnant ke sis?

Saya period irregular.. period 24/4, first upt positive 7/6. Pastu scan pula lepas 2w baru nmpak kantung. Lmp 8w scan nmpak kantung saiz 4w.. lari jauh sbab period irregular

1y ago

Sis nak tanya, masa sis detect lambat tu sis bd sekali je kan? Sis bd masa lepas a few days habis period (expected ovu) or lewat dari tu lagi?

sy hari tu detect lambt gak.. naik garis samar2 ja.. klu xprati sungguh mmg xnmpk la.. pastu sy xcheck dh.. trus jaga jela .. elok 2minggu lps tu alahan 😂 hihiii

2y ago

i pun sama sis ....period i 22/8...i buat opk positive 2Kali dlm sebulan...29/9 i check upt -ve....3/10 check upt mcm samar2......takut jadi chamical pregnancy.....so xmau harap.....

ade sbb subur xtentu kn so bile late sbulan bru buat upt gune dip n tell kot hijau https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

boleh

sy period x teratur...kadang tu sebulan delay,, bile cek upt, negatif...tp baru2 ni period delay 2 bulan, cek upt, double line...p scan tgk kandungan 9 weeks...

2y ago

Sy check awal sgt haritu pakai shopee upt, taktau la kena tipu ke apa. Tp lepas saya beli lain sbb yg lama habis, sy check tkda line pun. Sy pun tk faham.

Mcm sy irregular period last period awl bln 12, bln 1 xperiod try la cek upt awl bln 2 bli kt shoope jgak skli naek double line..

2y ago

Sy tk check dah. Tunggu je period dtg haha

Adik beradik sy mengandung, masa 4bulan baru blh cek upt & scan sbb rahim jenis retroverted. So xtau kata hamil..

1y ago

Sis try beli dip n tell sbb kalau upt shopee saya dah tak percaya hehe.. if dip n tell samar, beli clearblue, kalau tulis pregnant baru confirm pregnant 🥰 sbb kalau pergi klinik check pun kemungkinn tk nmpk lg sbb baru awal. Sy pakai guardian UPT pen test and dip n tell, then dah lewat period check pakai clearblue tulis 3+ dah 😊

saya pun irregular period. first last period 13/7. upt samar 4/8 dan 9/8 dah terang.

Lewat haid 3hr sy da dpt double line

2y ago

Aamin sis