Test upt sebelum waktu period

Ada tak mommies yg penah check upt sebelum wktu period?#seriusnanya

6 Balas

ya,pernah sebelum 3 hari nak period tapi keluar negatif tapi sekarang sudah masuk 4 hari belum period lagi😒,dah la regular cycle

pnh.. sy test 3hri sebelum due period, line samar sgt2.. pas tu dh lewat period test lg line dh terang😊

Penah je test tapi -ve 😆 asal rasa tak sedap badan test. Kalo ade rezeki +ve jugak test awal.

pernah buat upt positif tapi line samar²..tapi baru masuk 5 week saya gugur..

saya test lepas sehari lewat period ..

2hari sebelum period, dah terang 🤗