Stop coffee

Hi uols, ada stop coffee Tak? Nurse minta I stop coffee sebab hb makin menurun. Dulu I selalu 2 Cawan sehari. Bila stop rasa sakit kepala teruk ?

25 Balas

Kena stop dulu sis caffeine tu. Tak lama sis, dalam 9 bulan je pengorbanan seorang ibu demi seorang anak. Sbab banyak risiko ibu mengandung kalau hb low. Kalau sis teringin sangat, boleh cuba minum decaff coffee.

5y ago

Caffeine boleh menyebabkan ketagihan.. Sis cuba alihkan perhatian dengan benda2 yg lain. In sha Allah lama2 mungkin akan berkurangan.