Stop coffee

Hi uols, ada stop coffee Tak? Nurse minta I stop coffee sebab hb makin menurun. Dulu I selalu 2 Cawan sehari. Bila stop rasa sakit kepala teruk ?

25 Balas

Sama lah. Kena stop semua bnd manis sebab nak control gula. Mula mmg sakit kepala sebab caffein withrawal phase. Lama2 dah okay. Cuma kadang tu gian jugak.. tapi terpaksalah. :(

Hb low... banyak minum susu, makan kacang kuda atau pun kerang. Last sy hb 10.5 je, lepas makan makanan ni hb sy sudah niak semula skrg 12.8, senang hati sikit.

sy mmg gila coffee.. white coffee.. tp bila dah tau pregnant...stop dah...tp kdg2 minum la seteguk dua untuk hilangkn rasa tringin tu...

ganti coffee dgn yg lain sis 🙂 sy pon jenis kuat kopi, tpi bila tahu cuba stop and amek alternatif lain.

Mmg coffee tk bule . Hb mmg akn loww. Nnti lhir kena tmbh drh kalau tk ckup. And byk rsko dkt awk n bby

Ta pnah mnum coffee. Alhamdulilah tkd mslh spnjg preggy. Now tggu due awal bln 9.

Yes sis kaffein dlm kopi / teh bole sebabkan hb low n makin low .. saya dulu smpai masukkan uncang kopi dlm handbag..xdapat minum cium bau pun da rasa tenang..tp lama2 ok sndri xde rsa nk minum da..

minum kopi o

Ye kena stop dulu coffee tu

Sama lh. . dri 11.6 hb trun pgi 10.2.Nurse bebel dh smpi tulis dkt kad klinik darah bawah 10