Coffee Lover

Saya memang coffee lover. Sebelum pregnant sebelum pergi kerja memang breakfast hari² minum coffee. Start je dapat tahu pregnant terus stop coffee. Sekarang dah 17w, tiba² mengidam nak minum air starbucks. Bila fikir balik, starbucks kan coffee. Boleh tak saya minum walaupun 1 cawan? Teringin ?

1 Balas

Kalau ikutkan doc die bg minom segelas sehari. Tp kalau boleh gap la beberape jam selepas makan ubat. Tp jgn selalu ye. Hehe.

4y ago

Thank you mommy! ♥️