petua...

Untuk kaum2 Momy seperti sye,klau rasa gatal perut...jngn garu nnti ada stretch mark,tpi sapu alcohol pda part yg gatal. Semoga berguna pda semua..

4 Balas

Alcohol swab? Alcohol rub? Alcohol sanitiser? Alcohol mengeringkan kulit, sis..

5y ago

Sye da buang sis,baru siap hbis,nnti klau sye beli sye picnya hntar KT sis

alcohol? xde ksn smpingan ye

Is it safe?

5y ago

OK saja...sye pkai...bap sikit saja letak...yg ada RSA gtal saja...nnti sye pic klau beli blik ya

Alcohol?

5y ago

Ya,da habis sye punya nnti sye beli Dan ambik pic nya nnti...Dari first preg tu yg sye guna