Perut Gatal

Normal kaaa perut selalu gatal time mengandung nii , selalu nak garu jaa , tapi ada yang kata tak boleh garu takut stretch mark ? #seriusnanya #pleasehelp

4 Balas

Garu pakai sikat kuku kita bisa hehehehhe nanty ada strich mark tapi slow laaaa jngn kuat pulak sis

2y ago

okk tq sis 😆

normal sbb perut merengang..tapi saya kalau rasa gatal2 saya x garu ..saya usap je..🤣🤣

sy pn kadang gatal kat perut..sy pakai losyen strech mark..hilang rasa gatal.

kalau xnk ada scretch mark garu pkai sikat..