Lotion stretch mark

Dah terlambat ke 32week baru nak sapu lotion stretch mark ? Setakat ni saye rase gatal sikit dkt bhgian perut tpi saye tak garu dan saye baru je nak sapu lotion.

7 Balas

Stretch mark ni akan tetap ada dekat certain org. Even sapu dari awal pun still ada. Mcm saya anak first takde sapu apa apa pun siap garu perut stretch mark satu pun xde . Then time 2nd baby ni stretchmark teruk sampai ke betis2. Takpelah moments pregnancy. Just sapu je lotion biar skin x dry. Saya pakai cocoa butter brand palmers.

Sapu je sis..I sapu dr awal trimester xpenah skip. X kisah naik ke x stretch mark i tetapp sapu sbb nya even dah ad nmpk garis2 stretch mark pun skrg ni kulit perut still lembut, xpernah rs kering n xde gatal2 lgsung. Bila kering dia merekah tu yg jd gatal n lg teruk stretch mark tu

9mo ago

Mustela stretch mark cream & Bio oil..

Saya dr 1st trimester sapu bio oil atau pon losyen sbb nak elakkan kering & gatal..stretch mark tetap muncul bermula dr minggu ke 30 🥲

blh sapu.. mmang kena sllu sapu.. parut strecth mark mmang x hilang.. cuma dia pudar gitu je.. tp bekas parutnya tetap ada..

boleh sapu smpai la lpas bersalin perut rsa gatal dlm trimester 3 normal sbb perut mkin membesar dn kulit mkin merenggang

boleh je sapu. cuma nya nk hilang cepat2 tu xboleh la. stretch mark tak hilang cumanya akan pudar

boleh je sapu.