boy or girl?

until now i still dont know my baby genderr ?. 27 weeks 2 day

24 Balas

u can do scan detail for you baby.. u will know baby gender also all thing about organ baby..

sa bru tahu gender masa 28w.. Sabar ja mommy.. baby mungkin mau bagi suprise.. 😊

Try scan dekat sonovision. Any branch boleh. I scan memang accurate

sy 33 week pun x tau bby ape ..igt yg no3 ni nak surprise ...hehehe

my first baby we decide to be a suprise. after deliver baru tahu. heheee.

5y ago

hehe baby pun nak suprisekan parents dia ni. I pun dulu excited nak beli baju ikut gender, tapi tahan jugak 😂 excited juga nak tahu, tapi lagi excited nak suprisekan diri sendiri time deliver. haha.

Me also not scan yet for baby gender. First baby 27 weeks 4 days

sy 33mggu baru nampak lelaki ke perempuan sis..😁

dia malu tu .. nk bg surprise kt mummy ☺️

buat 5D scan sis... boleh nampak gender baby

5y ago

price 300++ x silap Saya sis.... setengah klinik siap bekalkan cd

scan and ask doctor about your baby gender