boy or girl?

until now i still dont know my baby genderr ?. 27 weeks 2 day

24 Balas

saya time ank sulong x nampak tapi bila lahir baby girl mybe malu kot 😂 tapi ank kedua n tgah pregnant sekarang alhamdulillah 6 bulan dh nampak n its a boy.. mybe dya Tau kot Dr yg scan tu lelaki 😂 btw sya pegi swasta

sis try kencing pastu letak baking soda if berbuih byk baby boy if xde langsung baby girl ... nak sulong saya buat byk buih ... keluar keluar memang boy ... yang kedua saya try xde buih pergi check baby girl ...

4y ago

Baking powder @ soda bikarbonat sbb sis taip baking soda😅

sy pernah scan masa 28weeks tapi tak nampak. baby tgh aktif masa tu. haha. sy tahu jantina dia pun masa 38weeks. itu pun sbb nak discharge hospital, mntk doc tu tgk boy or girl. 😂

16 wks dah buat gender scan hehehe.. Bukan apa, sebab nak beli barang punya pasal. So, tahu nak beli warna dan corak apa. And, my baby terus tunjuk gender dia. 😂😂

it’s okay. later checkup 28 weeks doctor will scan. if not, you can go to private to do detail scan. plus it’s okay to not know your baby gender. surprise huhu

5y ago

oh dia malu malu lagi tu hehe. range harga 3d scan

try scan kat sini..tgh promo tu..mur mur..😁 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=725311734532346&id=597094267354094

saya pun tak tahu lagi sis. sekarang hampir 35w. harapnya bila scan minggu depan, baby nak tunjuk lah gender dia ape. hihi

Buat scan 4d or 5d la sis..tapi yg penting buat detail scan sekali, important tu untuk tengok kesihatan baby..😊

Sya pun tdak tahu jantina ank ke3 hingga bersalin... Waktu scan mmg tdak nmpk... 😂😂... Syukur dpt baby girl.

hi ain.. member buat 6d+5d rm290. 5d pun rasa dlm 150 gitu.. tengok klinik juga biasanya.. tp giler jelas 6d+56 tu

5y ago

sama la... tgh2 pose nnti scan lagi