love

i dont care ,my baby is boy or girl.. what the imprtant to me.. i love my baby so muchhh

17 Balas

Mestila..igt tak sakit ke beranak tu kan..lagipun tu kan darah daging kita..sbb tu xfaham mcm mna la org bole dera2 budak..lg teruk yg buang baby baru lahir..😭mana pergi naluri keibuan ngan rasa sayang tu agaknya kan..

Me too.. Dulu tiap kali scan mmg takmau tahu gender baby, biar surprise.. Org lain smua teka baby boy, andddd surpriseee baby girl yg keluar 😊😊😊

semoga bby sentiasa sihat dari dalam rahim sampai dah keluar ke dunia ni..🙏

yup strongly agree.M @ F x a issue.Important is they are healthy.

Yah....positifnya...betol3...asalkn baby sihat...

that’s true as long as the baby is healthy!

me too..i so lovely my bby...love u bby..

Thats right 🤰🏻🥰👏🏻

and baby sihat...

That's true sis