Girl Or Boy

I am on my 25 weeks. After 2 months of ultrascan the baby, baby still dont want to show the gender. But some sees my tummy likes boy, some sees like girl. Anyone experience the same?

1 Balas

Selalu naluri ibu betul . Ibu rasa anak lelaki ke perempuan ?

5y ago

Saya masa mengandung dari awal memang dah rasa girl , lagi pun ciri ciri saya yang lain pun jelas nampak anak perempuan . Perut lebar , malas nak melawa , tak de selera .