Pitam gelap mata

Tiba tiba rasa pitam gelap mata normal ke? macan mana nak atasi dia bila kita dkt luar? ingatkan pitam bila dkt dlm mall sebab berubah dri suhu normal ke suhu sejuk tapi ni tiba tiba rasa nak pitam gelap mata masa dekat pasar malam badan terus rasa longlai rasa nak duduk nak terbaring je cepat cepat terus balik sebelum betul betul pingsan atau apa apa jadik dkt luar rumah skrg dh 22week masih ada loya muntah 😟

5 Balas

Blood pressure you ok ke? Makan on time? Kena check dgn dr. Tak normal sis

10mo ago

Saya tak tahu setahu saya semua okay kecuali gdm haritu 8.3 😧