Kerap Pitam

Morning semua, sy nak tanya sy dah 17w skrg tp lately ni sy kerap rasa pitam if jalan2 even dlm mall. Bila pitam tu memang rasa berpeluh nak muntah gelap pandangan dan memang sy akan terus cari tempat utk duduk. And kadang kat office pun tengah buat kerja boleh rasa nak pitam tu. Tp masa checkup last week Hb sy nurse ckp cantik 12.5. sy pegi klinik doc suruh banyakkan rest je. #firstmom #ingintahu

1 Balas

saya dulu pun mcm tuh sis, tapi time nak pitam mmg check bp tak elok la, maybe alahan kot. sbb saya jadi masa pregnant je.