Kerap pitam

Sekarang sy 11 week, saya cepat letih dan tak larat. Haritu saya ke pasaraya. pakai mask & berdiri. saya boleh pitam. selepas tu, saya kerap rasa nk pitam secara tiba-tiba. Normal ke? atau saya mengalami darah rendah?

2 Balas

Puan xbuka buku pink lgi ke? Saya pun 11 week dah buka buku pink and dah 2 kli test darah mmg tulis mild anemia . Klu hb kurang 11 tu mmg darah rendah and cepat lesu pitam pening semua ada .

sy klau g pasaraya jenis kena bratur lama sy mkn gula2 sis.. baru rase ok.. klau x nk pitam jgak..