Rasa nak pitam

Ada tak sapa² yang ada alami sama mcm saya . Tiba² rasa nak pitam . Tengah jalan² pastu pening kepala tiba² .

5 Balas

ada sis .. saya pun alami benda sama .. solution saya bila tiba2 menggelap syg terus dduk tak kira d mana ambil minyak angin dlm handbag gosok2 d kepala dan hidung .. dan ok boleh nmpk jln baru bergerak .. sbb saya pernah pengsan d tmpt awam yg tiada siapa kenal sgt .. puncanya sbb saya perokok ..

Saya mcm tu, saya kerap pitam, masa ddk, masa jln2 buat apa2 mesti saya pitam, smpai skrng saya dlm pemantauan hospital dan hospital jantung. Tapi xda apa2 sintom sakit jantung atau apa2 pnykit kronik, tp hb saya rendah

mungkin tanda praeklamsia

mungkin hb rendah

Hb low ke sis?

2y ago

Maybe penat kot sis. Kena bnyk rehat. Inshaallah nanti ok. Hb low salah satu juga sbb dia