-ve

Hi all there.. saya dh 2 thun kawen tp msih blom ada rezeki nk dpt chya mata.. tp blom niey dh period dh delay 3 hari.. td 1st time test pregnancy test tp -ve.. nk tya sebenarnya nk test niey kna waktu pagi shja ke? or mmg kna tggu betul2 lewatsemngh baru boleh test.. help me ?

14 Balas

Cuba check doktor, ada mslh x dlm Rahim kita.. Klu xde, insyaallah, usaha lh

4y ago

cadang nk jumpa dr jugak nnti.. in shaa Allah sis.. saya cuba.. terima kasih yaaa