Keliru +ve or -ve sbb kabur.

Hi sy nk tnya upt nie +ve or -ve. Sy baru check nk solat maghrib td. Period dh delay 4days, tp xnk berharap sbb kdang2 period delay smpai seminggu. Ni 2nd pregnancy after imcomplete misscarriage at 20weeks bulan 3 lepas...nk tggu lg seminggu baru nk repeat test#firstbaby

Keliru +ve or -ve sbb kabur.
23 Balas

Positive. Awal lgi sebab tu xterang. Saya dulu xdan tunjuk line nampak satu yg terang je terus buang. Rupanya pregnant. Pas tu cari balik dlm tong sampah hahah tgk bebetul memg ada line tp kabur sbb awal lgi

alhamdullilah awak pregnant tahniah awak. nnanti lagi 3-4minggu cuba scan perut. sy masa samar ii macam nii masa dah 4minggu pastu sy tunggu lagi sebulan scan perut and terus buat buku pink

mcm saya dulu.. macamni lah kalernya.. confius jugak. pegnen ke tak pegnen ni.. 4bulan scan twins dlm. peyut😆😆

Waktu sy test pun mcm tu bagi first 7 hari.. Then malam pergi klinik test lagi.. Tester keluar dgn lebih jelas..

alhamdulillah awak pun macam saya...positive ni tahniah....lagi seminggu cek mesti lagi terang

Alhamdulillah, inshaAllah hamil..saya delay 5 hari pun kabur mcm ni. Syukur skrg dh 21 minggu

positive sis. try check awal pagi air kencing first lepas bgn tido

positive sis.. mungkin awal lagi.. check lagi after seminggu

Lg 2 mgu cuba lg..utk kepastian..wrna lbh terang

positif. cuma kabur sbb masih awal. btw tahniah.