Period lewat 5hari test prgnncy masih -ve

Normal ke period dh lewat 5hari tp test msih -ve?? Tanda2 semua ada cntoh krem perut, pening,loya,sakit pinggang,suhu bdn naik tp bkn dmm

5 Balas

situasi kita sama sis😁sy msa bln 2 sy mcm sis la rsa tnda² mcm pregnant tp test upt -ve...then sy prgi klinik untuk kpastian doc ckap prubahan hormon tmbah² awk bru khwin..sbb tu suhu cpat brubah then kita akn rsa tnda² mcm nk prgenant tp tu smua normal☺️☺️skrg alhamdulillah sy dh pregnant 14 weeks

Sama kita sis..lewat 5 hari jugak bulan ni..tapi upt negatif..ada jugak rasa loya-loya tu dgn krem perut..pregnancy lepas saya gugur tapi lewat 2 hari pun upt naik dua line dah..yang skrg tak tahu la..moga ada rezeki buat kita 💕

2y ago

Sis lepas gugur period jadi normal balik kan bulan seterusnya tu?bulan ni je lewat kan?

mybe masalah hormon. tambah² yg baru kawin. hormon jd xstabil.

Repeat lepas seminggu. Klu -ve, myb masalah hormon.

ok je