-ve

Hi all there.. saya dh 2 thun kawen tp msih blom ada rezeki nk dpt chya mata.. tp blom niey dh period dh delay 3 hari.. td 1st time test pregnancy test tp -ve.. nk tya sebenarnya nk test niey kna waktu pagi shja ke? or mmg kna tggu betul2 lewatsemngh baru boleh test.. help me ?

14 Balas

Seeloknya awal pagi bangun tido sbb time tu hcg dlm urin tinggi

4y ago

aminnn

x juga.. sy test masa mgrib.. lewat period 2 ari..

x juga.. sy test masa mgrib.. lewat period 2 ari.. 😊

4y ago

yep

Sy test nk maghrib 8 hari lewat

4y ago

Alhamdulillah 29 Week da skrg.. Hehe.. Terima kasih semoga rezeki untuk awak pon ada.. Amin