Upt -ve??????

Hi nk tny,bru2 nii sya check pregnancy test -ve tp sye dh masuk dua buln tk period.last period masa bln puasa 8/4.#thanksharing

9 Balas

Saya pun pernah 2 bulan tak period. Tanda2 nak period ada. Jerawat dah tumbuh suburr, senggugut, bau badan naik. Tapi tak juga period2. Last2 jumpa o&g, detect ada cyst 5cm. Dr kata sebab hormon. Dr bagi ubat turun darah je. Dr kata bila dah period nanti cyst tu pun kecut

normal..sb hormon kita akn brubah2..nk lg kpstian..pegi scan trus... sy x priod 4buln...upt -ve mse xpriod 1buln....akhir buln 5 hri to sesje nk test...naik +ve...pegi scan..bby dh 14week..hahahahhahah

1y ago

tq sis....hehr best to best sb thu prgnt..tp kema tadah telinga laa sb buka buku pink lewt

mcm kes sya hari tu ..dua bulan period tak dtg. Sya p klinik swasta minta scan nmpk cyst,klu puan nak scan pstikn minum air bnyk n tahan kencing bila selesai scan bru buli buang air kecik.

1y ago

dr bgtau cyst la gangu kita punya hormon tu y lewat dtg period, sya scan sb ni laa tdk dtg period bila cek upt -ve.

Regular @ irregular period? Nk kepastian blh jumpa Gynecologist / Pakar Sakit Puan. Penting sbb nk tahu asbab apa yg berlaku dlm rahim.

Kawan saya 6 bulan tak period, then decide untk check kat klinik.. ada cyst, better cek untk kepastian..

mebi mslh hormon atau spt yg diperkatakan oleh ibu² di bawah.. jd pergi klinik

period xteratur boleh jadi sbb stress juga puan

da peg check Dr? sblum nie period regular ke x?

1y ago

Blum lg. Sblum ni ontime je period

normal..takot stress