Confuse -ve ke +ve

hai momies.. klu test opk terang mkna nya prgnant ke x ye... hri ni dh hari ke 4 delay piyed.. hri 1st delay sy test guna upt beli kt farmasi upt biasa, naik samar. . hri ni sy try test guna opk naik line terang.. p beli upt dip n tell bila test -ve plk😢 momies2 ada pengalaman x? hrp ada rezeki sy dh lama tgu nk ada bby cbb ank no 2 dh umur 5 thn.. rindu bau bby dh... igt dpt bby 2020 tp xde rezeki thn lps sy gugur bln 8. n skrg dh stahun tgu nk prgnant lg. .. hrp2 ada rezeki sy kli ni

Confuse -ve ke +ve
3 Balas

saya nampak positive. in sya Allah ada rezeki sis. doakan Saya semoga ada rezeki jugak. Anak first da 4 tahun. 19.10.2022 gugur.

positive ni cuba lg try upt clear blue tu

.