Setiap hari saat saya asyik fikir ja bila lah saya dapat merasakannya seperti wanita lain..?

Tentang kehamilan

2 Balas

Masanya akan tiba juga. 💪 Jangan pernah berputus asa, pasti akan merasai pengalaman itu. Ramai kawan saya TTC bertahun, bila sampai waktu nya mereka akhirnya mengandung. Tipu lah kalau tak sedih, setiap wanita berkahwin pasti sedih bila terfikir hal ni. Tapi usaha selagi boleh, biarlah duit berhabis. Selagi boleh usaha, kita usaha. Its okay.