Gugur Gugur Gugur

Haiz... Apa dah jadi nie.. Buka2 je asyik topik nak gugurkan anak. Tolonglah.. Fikir lah dulu sebelum buat. Anak tu tak berdosa. Tolonglah fikir utk org lain yg berharap SANGAT utk dptkan anak. Apa perasaannya bila baca org lain senang je nak gugurkan anak yg tak bersalah nie.. Haiz sedih btl bila org fikir nak gugurkan anak..

1 Balas

Maaf ya sis, at least sis cuba bayangkan duduk kat tempat dorg. Mereka ada emosi yg terganggu sampaikan tak mampu fikir dgn baik. Apa yg jadi lepas itu antara dia dan tuhan, sis mgkn antara org yg ttc tapi kita sama sama perempuan, it should be kita boleh kott faham perasaan org lain. Cuba kalau seseorg tu dia nak gugur sbb dia kena rogol. Kita sbg manusia yg waras, kita kena laa tolong dia bukan perlekehkan apa yg dia nak buat dan jejaskan perasaan org lain. Dont judge a book by its cover.

4y ago

Ok Sis. Will take note. In future will send more love and good vibes to everyone💕💕💕Have a nice day.