Usia Kehamilan

Berapa Usia Kehamilan Ibu Saat Ni? ??

Usia Kehamilan
344 Balas

38w4d 9bulan pd 28.3.20..smoga urusan kite semua dipermudahkn.amin ya rabb

3y ago

kta sma😊

39 minggu...doakan sy agar dipermudahkan bukaan...slmt lahirkan anak pertama sy ni

4m 17w 4dy ☺️☺️ tak sabar nak kasi keluar bby ni .. bdn tk larat dah 😅😅

Alhmdulillah dah 5 bulan dah.. mcm xpercaya.. moga dipermudahkan sgala urusan.

28 mggu pun 7 bln jugak senang je nak tau 1 Bulan =4 Hari 28 ÷ 4 la

Harini genap 6 bulan💕🍓moga bersalin nanti virus covid ni hilang 😢

39 week. Baby belum mau keluar ni. Anak first. Nervous ya 🥴

masih menyusu baby 3 bln 7 hari dan mengandung baby 5 minggu

31week 4day.. tp rasa sarat mcm menunggu hari dh😓

38minggu 1 hari..semoga dipermudhkn amin..