Emosi

Tengah pregnant 32week tengah sakit kepala dengan makayah n kakk Husband yang suka complain and masuk campur about personal..husband also side makayah kak dia n langsung tak jaga hati..apa patut buat yep.. Sangat depression sedih melampau lampau takut sangt jangn my baby pulk ada effect apa2..need some semangat ?

13 Balas

Try slow talk dengan husband sis.. Kite preggy, memang xboleh over stress.. Kesian baby.. Ataupun, sis abaikan jela ape orang cakap, try hindar dari orang bermasalah dengan kite.. Sis kene kuat, hati mummy to be ni memang cepat sangat sensitif.. 😉

Emosi pregnant ni mcm2. Tkpe. Berfikir baik je sis. Diorg campur sbb diorg btol2 ambik berat pasal sis lah. Nk yg trbaek. Tp diorg lupa sis bkn adek bradek sbenar.... ipar eh?

live for your baby. they complain so let them be. its not easy. think about yourself 1st. better lose husband then baby. sorry to say this. just my opinion. 😣

Sis, try jgn stress k nanti baby lahir pun cepat stress. Happy mommy, happy baby - dgn cara apa skali pun, sis try happy-kan diri demi baby k!

5y ago

Tq sis give me semangat

Sis cube dekatkn diri pd yg maha esa,mungkin dia rindu suara kite, moge segalanye di lindungi ye..#peringataPdDiriSendriJuge

tak payah amik pusing ape2 pon complain dari diaorang. tenang, jangan selalu stress. tak elok untuk baby.

sabar ye sis. jngn stress2. tkot effect baby huhu.. bnyakkn berdoa ye sis

Harapnya kuat ye sis.. semoga dipermudahkan urusannya..

stay strong and positif jaga emosi ketika mengandung .

Sabar sis, jgn stress cmtu xelok utk bby..