5mnth baby boys

hai mommies baby boy sy 5mnth ++ tak suka baring n meniarap pun tidak sy masuk kan dalam walker dia ok n happy n yes he can moved about 1/2 of my hall its ok to my baby or still need to wait for sometimes ibu risau n binggung dgn keadaan ni

1 Balas

Rasanya tunggu dulu kot sampai dia bersedia nak meniarap. Sama lah anak sy 5m20d pun sekarang masuk dlm walker, 1 ruang tamu dia jelajah 😂

5y ago

means tak pe la ye dia dlm tu sb risau takut awal lg nak letak dlm tu tp tak de sape rajin nak mendukung dia manjang