Spotting

Td saya dah refer hospital kerajaan. 2kali upt, 2kali scan, 2kali cek melalui bawah. Upt positif tp bila scan dgn cek bawah tak nampak. Hati mula risau. Doc suh tunggu. Nnt scan semula. Lepas tu scan pun xnampak. Cek lagi sekali melalui bawah. Nampak sudah. Tapi kecik je. 3 sebab doc kasi td. Samada kandungan luar rahim, tanda2 nak gugur, atau mmg bby nak menjadi tp lewat sikit. Minggu depan scan lagi dekat KK. Kalau okay terus buat buku. Doakan saya dgn bby ye ❤️

25 Balas

InshaAllah dah ade tu. Sy dulu pon masa scan 8 weeks nampak kantung je. Bagus doktor klinik swasta tu dia siap bagi kata2 positive. Mungkin baby baru2 nak jadi. Tapi dia ada bagitau la pasal yg kes ibu2 lain diawal trimester ni. Alhamdulillah bila 2 minggu lepas tu pergi buka buku pink, doktor cakap da ade heartbeat baby. Keep positive & never give up to pray! 💞

sama mcm sy.scan kt perut nmpk kntung kosong.scan kt bwah bru nmpk.tp kbe repeat 2mggu lg scan..doa yg baik2 je.6w6d

Awak sama ngan saya.. nampak kecik kan tapi xyakin lagi itu yolk atau xkan .. haish hati ni pun risau

Normel tu sis sy 5 mgu blm npk apa2..7 mgu npk kantung je 10 mggu bru npk bby

bru brapa minggu sis? apapun moga dipermudahkan urusan sis

Semoga semua berjalan lancar... In sya Allah...

InshaAllah..ada tu sis...semoga dpermudahkan urusan sis

Insya Allah...semoga dimurahkan rezeki yer sis...

InsyaAllah.. Doa yg baik2 buat awk 😘😘

Im sha Allah sis.. Semoga ada rezeki sis..