bleeding warna merah coklat .

haritu bleeding n cek dekat hspital pastu dah buat scan , pap smear dan cek pintu rahim semuanya okay . tapi still bleeding , kenapa tu ye ? cek scan hspital baby nampak tapi doktor tak bgitau brapa minggu , esoknya cek scan swasta kira 3/7 nak buat buku pink tapi scan swasta baby tak nak bagi nampak dia dalam scan 😌

2 Balas

bedrest sampai 5bulan.. tak boleh buat kerja berat angkat berat.. makan mknn yg berkhasiat.. jgn lupa mkn folid acid.. jaga diri jaga kndungan..

bykkan bedrest