6WEEKS 3DAYS

hi mommyss,,ada yg boleh share sikit tak pengalaman,sya dah 6w3d and yg ni 1st baby kemarin g scan sbb nak cek kdudukan kantung tpi langsung xnampak apa,doc bagi tgk scan lain 5w3d ada yg dah nampak.. cek upt 2kali Alhamdulillah +ve tpi tulaa doc kata kemungkinan masih kecil lagi jdi xdpt nak scan,kantung atau apa pun x nampak atau timing saya yg tak betul nak g scan..hehee doc suruh dtg lgi 2weeks utk cekup.. #SemogaAllahmudahkan

1 Balas

Saya hari tu scan dari perut tak nampak, tapi sbb sya bleeding teruk gak, terus dorg scan dri bawah, nmpak kntung kecik je. Masa tu ikut pngiraan saya dah 7w, tapi doc kata kantung saiz 5w. Balik dri klinik, malam tu sya dah strt kluar ktul2, and kantung jatuh sndiri. Sis tggu je 2w lagi, insyallah nampak nanti. Kdag pnsnyawaan tu lmabat kan, so dia tak nampakk.

2y ago

terima kasih sis atas perkongsian..☺️☺️