Tak nampak Kantung

Salam semua.. saya tadi repeat scan ikot kandungan 5 minggu... tapi bila scan xnampak kantung lagi just mcm doc kata cecair sahaja. Scan melalui bawah kot tadi. Doc buat UPT positif terang, kemudian amek darah tapi belum tahu result.. doc kata lagi rahim nampak nipis sikit. Haish susah nya hati.. tapi doc kata tunggu result kalau memang masih terlalu awal atau takut luar rahim. ?

2 Balas

Mungkin 5w terlalu kecil. Semoga ada rezeki buat sis.

Maaf Tanya. Puan dah scan bawah tu taknampak kantung?

4y ago

Sama sama InshaAllah Puan. Moga Puan direzekikan memiliki zuriat secepatnya