Period, bila cek upt samar

Salam semua, ada ke pernah alami period 2 hari tp heavy, bila saja² buat upt ada samar², sebelum tu period delay sebulan. Bila pergi scan doc kata nampak kantung dlm rahim, tp kecik. Lebih kurang awal 4weeks. Nak tunggu next scan 18/11. Buat upt masih samar sangat² . Masa pergi scan tu nk cek risau ada cyst/fibroid . Tiba² doc kata nampak kantung. Ada tak pernah alami? Bila next scan makin berkembang ke kantung? Kalau betul² pregnant syukur sgt, dah lama menanti. 😔❤

Period, bila cek upt samar
5 Balas

Hai sis nak tnya pkembangan sis mcm mna ye? Btl2 pregnant ke? Sbb sy alami mcm sis skrg ni, upt still samar

alhamdulillah... tahniah sis .. mmg ade org yg mcmni... mngandung tapi period...

2y ago

Harapnya betul la tu kantung . Sbb dh seminggu ni upt masih samar je..xterang. jadi keliru btul tak.

Ya kantung akan berkembang, all the best puan. jaga diri, jaga sihat

2y ago

💐

mcm mna keputusan sis skg? kantung dh berkembang?

Yang dot kecik tu doc kata kantung.