Bleeding

Td g hospital sbb bleeding pas 2 scan nmpk kantung je baby x nmpk lg, 8w6d,adakah normal, risau sgt sbb dokter ckp ade kemungkinan keguguran, dlu mse first pregnant gugur jgak, mntak pendapat semua..

6 Balas

Mcm sy masa 9w sy bleeding . pergi hosp doc scan kantung ada , jalan bawah pun tertutup elok . tapi selang 2minggu lagi repeat scan kantung je jgk ada baby tk nmpak , doc bagi tarikh lagi 2 minggu utk repeat . doc ckp kalau tk nampak jgk lagi 3 minggu nk refer sy pada pakar . Tapi takde rezeki sy . Genap kandungan sy 11w 2d (Semalam_16/12/2020) sy sakit perut , sakitt yg mcm nk teran . pukul 4 pagi bleeding sy terus pegi kecemasan . pukul 7 pagii complete miscarriage , semua turun habis terus kosong rahim bila scan . Alhamdulillah sy tk kena cuci . saja kongsi pengalaman sis , bukan nak takutkan . Lain org lain ujian dia . Dah tertulis takde rezeki sy . InsyaAllah , sy doakan semoga ada rezeki sis dan dipermudahkan semua urusan sis dan baby . Aamiin .

3y ago

takziah...selamat berpantang... moga ada rezeki buat kita lg....