8 weeks

Sy dpt tau pregnant mse kndgn 6w 2d pd 7/2/20 sbb bleeding n kuar drah ketul2..mule2 ingt period biasa je..wt upt skli terang +ve..xpuas ati g scan kt klinik swasta plak tkut dh gugur sbb dh kuar ketul..doc pn ckp missed miscariage n ckp nmpk mcm blood clot dlm kntung myb xkuar abis..suruh repeat scan blik smggu lg klo xkuar sndri kne dnc..sy g plak klinik gov hri yg sme doc refer sy ke hosp..tvs skli lg n doc ckp nmpk kntung je gk..n diagnose sy threatened misscariage..repeat scan 2mggu lg..dr 7/2 smpai hri ni 19/2 sy msih bleeding spotting coklat2..adakah normal spotting ni atau risiko sy akan keguguran?ini kndungan ke2 sy slpas ank sulung sy skng dh berumur 7 thun..

1 Balas

Ada risiko juga tu... Krna jaga2 la, jangan buat kerja berat2 lagi n tunggu scan..