minggu 10 tp scan x nmpk lg

Ade sesiapa ade pengalaman x...td sy scan tuk 10 minggu tp scan x nmpk janin cuma ade kantung... Mnggu depan scan skali lg tgk mcm ane.. Doc bg 2 jaw 1. Baby kecil lg 2. Kemungkinan gugur Ade yg penah alami x...

2 Balas

Salam puan.. Pengalaman puan mcm sy.... Sy scan 10 week kantung ade tp heart beat baby xnmpk.. Memang doc ckap 2 kemungkinan tu.. Then kne repeat lagi 2 mggu tok tahu keputusan.. Tp xde rezeki sy.. Lepas seminggu tu sy keguguran.. Xsmpt repeat scan... Mase tu sy da redha..

3y ago

sama mcm sy puan . keguguran sebelum repeat scan . kandungan sy 11w 2d . scan nampak kantung je baby tk nampak

sy dulu week 10 x nmpk juga, ikut tarikh last period. repeat scan lps 2 minggu baru nmpk heartbeat baby, rupanya 6 weeks ikut tarikh scan. sy jenis period x tetap

2y ago

Macam saya. Saya reverse seminggu. Check 7 minggu tapi janin dan heart beat 6 minggu.