Normal ke klu kita prgi scan 6minggu bby x nmpk..hnya nmpk kantung je????risau sbb sy prnh keguguran

Normal ke klu kita prgi scan 6minggu bby x nmpk..hnya nmpk kantung je????risau sbb sy prnh keguguran..😔

2 Balas

normal sis. Kadang paling lewat 12 week baru bby munculkan diri. Selagi tak de bleeding insyallah tak de pape. Doa yang bebaik. Inform tak dr swasta awak pernah keguguran. Masa saya 3x keguguran dr bagi ubat duphaston sampai kandungan saya 15week. Agak pricely sikit harga ubat nya demi anak sanggup

2y ago

Time sy buka buku sy dh bgtau dh...risau gak kan..harap baik2

normal rasanya sbb bby tu halus sgt2 baru nak jadi.... jd puan sabar k...mg dpmudah segalanya...doa yg baik2 in shaa Allah yg baik2 shj berlaku..Allahuma aamiin Ya Mujib..jgn stress2 k..ms awl kehamilan ni bykkn bedrest...puasa dr brsm.dgn husband sbb msih fragile lg...t8 care k

2y ago

disini sy sharekan link ttg rupa bentuknya dari minggu ke minggu harap dapat membntu puan... https://www.tengkubutang.com/2019/07/perkembangan-janin-dalam-rahim-minggu.html?m=1