?

Tak ada rezeki lagi bulan ni ?

?
18 Balas

Sama dengan sy, sy jenis period paling lambat 2 hari. Tapi bulan lepas period lambat sampai 34 hari, Ingatkan ade. Cek upt mase lewat 13 hari kosong. Lewat 23 hari scan klinik kosong, dan pada hari 34 dah period. Allahu😭bulan 8 ni genaplah 3 tahun menunggu.

sabar ye sis.saya faham saya pun dah lewat 18 hari.semalam cek pregnancytest still negative.hari ni saya bangun tido ada keluar darah😞 .kita doa banyak2 ye insyaAllah ada rezeki kita nanti.

sabar ya sis. sama kita sedih bila naik 1 line. kadang2 perasaan macam dua line. tapi tunjuj dkt husband. dia kata jangan berharap nnti awak kecewa.

Sabaq nah sis doa banyak banyak..semoga rezeki sis pada tahun ni..amin..sama kita doa semoga allah makbulkan doa kita..amin

Semoga Allah kurniakan malaikat kecil dlm rahim sis utk bulan2 mendatang Amin. Teruskan usaha yaa 😊

Sabar ye sis.. Sy dah nk masuk 3 bulan missed period.. Test still - ve.. Same2 kita doa ye.. 😊

Jangan putus asa sis.. Semoga rezeki sis mengandung tahun nie. Banyakkan berdoa eh 😘

Sabar ya sis.. semoga ada rezeki anak lps ni.. jgn berhenti usaha n doa

Dont give up.. Insha Allah akan ada rezeki zuriat awak.. bersabar ye..

Sy upt ngan sy😅😅 hmmmm... Hampa... Period lgi 5hari