Rezeki

Bila la rezeki hadirnya insan bernywa dalam perut ni..?

16 Balas

Insha allah..rezeki akn dtg cpt atau lmbat..doa byk2 dgn allah..dlm masa sama jaga pemakanan...blh jg amal kn folic acid ..jom join group..blh share apa saja.. https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk

Allah akn bg rezeki tepat pd waktunya utk kte...mgkin ad sbb allah x bg skarang...akn dtg allah bg skali dpt kembar..meriah meriah😁

insyaAllah..usaha doa..usaha tu sis blh consume jus2 zuriat ke..lpstu carik hari yg betul3 subur guna opk...lastly..doa..

InsyaAllah. Waktunya takkan pernah salah sis. Waktu terbaik yg Allah janjikan. Teruskan berdoa ye ❤️

Jgn stress sis.. pasti ada tu , yakin n doa sj 🙏 smoga kta d beri kepercayaan oleh Tuhan ..

Sabar sis ... Kita sama2 bdoa agar kita kga diberi pluang mnjdi ibu .. Sy pun dh 5thn .

Sabar ye sis...cume cepat ngn lambt je pasti rezeki untk sis ade...yg penting jgn stress...

Semoga dimurahkan rezeki yer sis...bykkn berdoa, in sya Allah dipermudahkan...🙂

Semoga ada rezeki untuk awk dan sy n semua yg masih belum dapat anak

Sabar sis..sy 8 thun tunggu..jgn putus berdoa..