Alhamdulilah positif kali kedua,yang first haritu takde rezeki dpt merasa sampai 4 bulan je

Ade tak tip2 untuk kuatkan rahim,sbb sy rahim tak berapa kuat, harap kali kedua ni ade rezeki

Alhamdulilah positif kali kedua,yang first haritu takde rezeki dpt merasa sampai 4 bulan je
1 Balas

Jumpa doktor segera sbb ada sejarah keguguran dan untuk tips yg betul, tanya doktor juga, sbb badan dan kandungan masing-masing tak sama keperluannya.

1y ago

🌻