Kalau ada rezeki baby 2021

hai ibu2 semua 🥰 sy x pasti sy pergant atau tak 😅 sebab tgk line tu.. 1 terang 1 pudar. kalau rezeki pergant, ni baby ke 4 😊..

Kalau ada rezeki baby 2021
5 Balas

Kalau opk terang 2,3 hari sblom tarikh period mgkin ada chance mgndung, try upt plk mcm mna

Try test guna UPT lak...result OPK ni normal xditerima klau pegi klinik pon dokter guna UPT

Sis better test guna upt, klau guna opk mmg berteka teki jela

Ini opk kan

4y ago

Opk hanya untuk check waktu subur sahaja..upt untuk check hamil..✌️😊