belom rezeki

dalam kira2 lewat period 24hari..ari ni tiba2 dtg period lak...? belom rezeki lagi moga rezeki anak menyusul lepas ni..doakan sy cpt dpt zuriat..bersangka baik ngn ketentuan Allah..

2 Balas

Sabar ye. Semoga ada rezeki next month. Ni peluang untuk dapat baby jgk. Lepas period kerapkan bersama. Nk bagus 4-7 pagi. Mlm tu tdo rehatkan badan. Sya jumpa suami on weekend je. Jd time tu je la sya dpat bersama. Lpas bersama jangan gerak2. Mkn folic acid. Caffien jangan ambil dlu. Minum susu. Tu yg saya amalkan. Sekadar share pengalaman.

5y ago

InshaAllah sis...amin

moga ada rezeki sis , Amin