Dua rezeki

Rezeki Baby, rezeki kerja gov... Dedua minat.. Allah muliakan kehadiran baby untuk diri ni dan suami..

5 Balas

Sy ada rezeki join exam bertulis dan exam fizikal. Tp sy x join sbb kandungan dh masuk 7 bln dan pernah alami pendarahan. Tmpt exam bertulis jauh dan x brani ambil risiko utk duduk dlm kereta lama2 wlpn usia kandungan dh 7 bln. Apa2 pun tahniah bt sis 😘❤️

5y ago

Ye.. Terima kasih sbb support. Yg menjadi keutamaan skrg baby dlm kandungan serta kesihatan sy. Semoga semuanya baik2 buat kita semua. 😉💪🏻

tahniah.. alhamdulillah 😊

5y ago

terima kasih 😘

Alhamdulillah sis

Alhamdulillah...

Berbeza dgn sy.. Harini resign kerja govt. (contract) Esk tu cek upt +ve.. Apa2 pun Alhamdulillah 22 rezeki.. Thniah sis