susu ibu mengandung

tadi nurse x sarankan sy minum anmum sbb dia kata nnti berat sy naik n baby besar..apa susu biasa yg bole sy minum ye? ada cadangan x mommy2?

10 Balas

Saya sama ada anmun atau similac mom.. Dari 2 kali sehari, sis try sekali sehari kalau berat sis naik.. Harap membantu..

5y ago

similac dah penah try xbole nak masuk juga ,xpelah sy try susu fernleaf kot dulu

Btui tu sis , sya pun amalkn nespry jaaa , cri y kurg gulaa

Saya minum susu hl je.. hb pon elok 12.. sblm ni hb 9 je

5y ago

Susu hl jenis yg mne sis?..hb sye low je ble cek..

Susu kotak.. senang tkpayah bancuh hihi

5y ago

inshaAllah nnti sy try ye tq

Hi, Dutch lady low fat milk

Bole cuba enfamama

Fresh milk pn okay..

5y ago

Sy jenis x minum susu & lactose intolerant.. dlu boleh lah minum susu coklat walaupun ada masa sakit perut, lepas prgnnt, lgsg xboleh telan.. yg boleh minum pn susu HL putih yg low fat tu..

Sy mnum HL je

Frisomum

Nespry