Susu Untuk Ibu Mengandung

Boleh tak bg cadangan susu ape ye yg sesuai untuk ibu mengandung selain anmum.. Sebab sy minum susu anmum berat badan sy turun je.. Tak naik2..

5 Balas

Hi sy minum susu Everyday masa preggy sampai la sekarang (menyusu badan)... alhamdulillah xda kencing manis, bp pun cantik.. seeloknya minum malam2.. sbb pagi2 kita kena makan ubat yg klinik bg.. susu dgn ubat x boleh makan skali nnt ubat tu x serap... gudluck

4y ago

Saya pun mnum susu everyday.. Tk rasa nk muntah bila mnum mmg ssuai dgn saya. 😄

Sy minum susu rizqi mamadil. Baby xda kuning dan susu pun byk smpai skrg dh 5bulan

Sy minum nie. Alhamdulillah ok dgn sy

4y ago

Tq sis

Try HL & dutchlady

HL sis 😋

4y ago

Ok.. Terima kasih sis..