Susu Soya Ibu Hamil

Hai semua, sy nak tnya, bole ke sy minum susu soya ni utk gantikan susu anmum.. sbb susu anmum tu sy mcm x bole minum, alhamdulillah kandungan sy dah 5 minggu, mohon pengalaman dri smua.. tq ❤️

Susu Soya Ibu Hamil
2 Balas

Klu susu soya ni mmg sesuai utk ibu hamil, boleh je minum. Tp klu bkn utk ibu hamil, better minum susu yg mmg khusus utk ibu hamil.

1y ago

Klu bkn utk ibu hamil, still boleh minum tapi tak pasti lah boleh minum kerap atau tak, boleh try tanya doc juga

Sy awal mengandung minum susu kotak HL je, masuk 7 bulan baru start soya😬

1y ago

owh.. tapi susu soya yg sy beli ni mmg bole minum la ya?