35 Weeks 4 Days - Takut Czer Kali Ke-2

Tadi check up, doktor beri refer letter jumpa specialist sebab anak sulung dulu czer. Doktor kata dulu poor progress maybe sebab tulang punggung kecil dan baby maybe tak muat nak lalu. Selepas induce pun masih 3cm je buka. Doktor suruh minta opinion specialist esok, mana lebih baik untuk saya dan baby. Doakan saya ye. Dah tak larat dah sekarang ni, pubic bone kerap betul sakit, pakej dengan cramp sekali. ???

1 Balas

Sama sis.saya dulu Pon czer sbb poor progress.bulan depan Bru jumpa pakar kt hos utk check previous scar.risau plak say.teringin normal.mudahan Kali Ni dipermudahkan bersalin normal.

5y ago

Ye ke sis.risau plak .saya dulu guna induce belon.dorang xbgi induce drip sbb keadaan baby Masa tu ctg Naik trun